Tekmovanja

Spajanje sesalnega voda 2015

Člani A smo se s ekipo udeležili pokalnega tekmovanja zimske lige spajanja sesalnega voda. Udeležili smo se 4ih od šestih tekmovanj. S tem smo se pomerili s najboljšimi ekipami v Sloveniji in izpopolnili naše znanje in hitrost pri spajanju sesalnih cevi.

Rezultati

Zahvala gre vsem sponzorjem, ki so nas finančno podprli.

12. MEMORIAL ERNESTA LOMBARJA ml.

6.9.2014 smo organizirali tradicionalno tekmovanje trodelnega napada, razvrščanja in štafete. Čestitamo vsem ekipam, naše članice so pomedle s vso konkurenco in so osvojile 1. in 2. mesto.

članicečlani

TEKMOVANJE MATEVŽA HACETA 2013

12.10.2013  je v Kranju potekalo regijsko tekmovanje podaljšane mokre vaje. Člani a so osvojili 5. mesto, članice B pa 12. mesto.

Čestitke vsem ekipam

rezultatti

OBČINSKO TEKMOVANJE MATEVŽA HACETA 2013
21.9. 2013 je v Strahinju potekalo občinsko tekmovanje podaljšane mokre vaje Matevža Haceta. Tekmovale so 3 ekipe. Članice B in člani A so osvojili 1. mesto in se uvrstili na regijsko tekmovanje, ki bo v Kranju 12.oktobra.

Čestitke vsem ekipam

TEKMOVANJE GASILSKIH VOZIL- PREDVOR 2013

7.9.2013 So se trije naši člani udeležili gasilskega tekmovanja vozil. S vozilom GVC 16/25 so člani Anže Hribar kot šofer, Miha Potočnik in Gašper Kocjančič pa kot ekipa, ki sodeluje pri opravljanju nalog zunaj vozila zasedli 7. mesto. Čestitke.

11. MEMORIAL ERNESTA LOMBARJA

14.6.2013 smo organizirali tekmovanje trodelnega napada, razvrščanja in štafete za člane in članice. Udeležilo se je 14 ekip od tega 7 članskih in 7 ekip članic. Prehodni pokal so osvojili PGD Zalog pri Cerkljah s najboljšim rezultatom.  Domači Člani A so osvojili tretje mesto, člani B četrto mesto, članice pa izvrstno drugo mesto. Čestitke vsem ekipam za odlične rezultate.

REZULTATI ČLANICE

REZULTATI ČLANI

TEKMOVANJE MLADINE-ORIENTACIJA

Čestitke vsem ekipam!

Rezultati Orientacija Tržič 2013

Spajanje sesalnega voda 2013

Člani A smo se s ekipo udeležili pokalnega tekmovanja zimske lige spajanja sesalnega voda. Udeležili smo se dveh od šestih tekmovanj. S tem smo se pomerili s najboljšimi ekipami v Sloveniji in izpopolnili naše znanje in hitrost pri spajanju sesalnih cevi.

Rezultati 

Zahvala gre vsem sponzorjem, ki so nas finančno podprli.

 

Tekmovanje GZ Gorenjske za memorial Matevža Haceta - Taktična vaja 2009

Po dobrem uspehu na občinskem tekomovanju se je naše gasilsko društvo uvrstilo na tekmovanje GZ Gorenjske s tremi ekipami, ki je potekalo 29.9.2009 na Jesenicah. Na tekmovanju so sodelovale ekipe Članic A, ki so v svoji konkurenci zasedle 11 mesto, Člani A ki so v svoji kunkurenci zasedli 8 mesto in pa ekipa starejših gasilcev, ki je na svojem prvem velikem tekmovanju zasedla 16 mesto.

Vsem ekipam čestitamo in jim želimo še veliko uspehov na naslednjih tekmovanjih.